Milenium články a novinky

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o modernom bývaní, 
zariaďovaní Vášho domova, či o aktuálnych trendoch sedacích súprav.

Nábytok a bývanie Gardenia 2024

Nábytok a bývanie Gardenia 2024

32. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry.
čoskoro nás nájdete na 32. ročníku medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry, kde sa môžete inšpirovať najmodernejšími trendami v oblasti dizajnu a bývania. Radi Vám poradíme a sedačku naceníme. Príďte si posedieť na našich sedačkách MILENIUM priamo na výstavisko Agrokomplex. 
Čakajú vás výstavné zľavy vo výške až 40%.

Rodinná firma pôsobí na Slovensku už 30 rokov. Vyrába prémiové sedačky najvyššej kvality. Prekonali veľké výzvy...

Rodinná firma pôsobí na Slovensku už 30 rokov. Vyrába prémiové sedačky najvyššej kvality. Prekonali veľké výzvy...

Prečítajte si, alebo vypočujte si rozhovor riaditeľa spoločnosti MILENIUM pre portál STARTITUP.

Darujte svojim blízkym prvotriedne pohodlie

Darujte svojim blízkym prvotriedne pohodlie

Hľadáte ten najúžasnejší darček pre svojich blízkych? Zastavte sa na chvíľu a predstavte si, ako by sa cítili, keby mohli relaxovať v prvotriednej luxusnej sedačke každý deň. Predstavte si, ako sa zahĺbia do jej pohodlných vankúšov a užívajú si výnimočný komfort.

Štýlové doplnky, s ktorými vytvoríte luxusnú obývačku

Štýlové doplnky, s ktorými vytvoríte luxusnú obývačku

Luxusné bývanie nemusí byť iba vašim nesplneným snom. Niekedy stačí naozaj málo a môžete si vyčarovať štýlové a nadčasové bývanie. Stačí k tomu iba pár nápadov a správne zvolených doplnkov. 

Zariaďte si malú obývačku

Zariaďte si malú obývačku

Zariaďovanie malých interiérov môže byť výzvou, najmä ak ide o obývačku. Aj keď máte obmedzený priestor, neznamená to, že nemôžete mať útulnú a funkčnú obývačku. Prinášame vám pár tipov, ako efektívne zariadiť malú obývačku a využiť jej priestor efektívne. 

Zvýšte si pohodlie: Vymeňte starú vysedenú sedačku za novú

Zvýšte si pohodlie: Vymeňte starú vysedenú sedačku za novú

Sedačka je investíciou na dlhé roky. Väčšinou ju meníme až vtedy, keď stráca svoju funkciu. Je vaša sedačka vysedená? Otravuje vás vŕzgajúci gauč? Nová sedačka vám môže priniesť nielen väčšie pohodlie, ale aj mnohé ďalšie výhody pre váš zdravotný stav.

4 modely sedačiek do modernej obývačky

4 modely sedačiek do modernej obývačky

Sedacia súpravy a pohovky sú základom každej obývačky. Nájsť tú pravú je dôležité nielen z hľadiska osobného komfortu, ale tiež dizajnu. Inšpirujte sa našim výberom sedačiek, ktoré prispejú k vytvoreniu moderného a funkčného obývacieho priestoru. 

Ako vybrať farby do interiéru?

Ako vybrať farby do interiéru?

Farebná paleta interiéru je rovnako dôležitá ako samotný nábytok či dekorácie. Farby dokážu ovplyvniť našu náladu, atmosféru interiéru i celkové vnímanie priestoru. Preto by sme výberu farieb mali venovať značnú pozornosť. 

Posteľ, ktorá pozdvihne dizajn každej spálne

Posteľ, ktorá pozdvihne dizajn každej spálne

MILENIUM vám prináša nielen pohodlné a moderné sedačky, ale našu ponuku sme najnovšie rozšírili aj o dizajnové postele, aby ste si mohli zladiť interiér v rovnakom štýle. 

Vyberáme rozťahovací gauč s úložným priestorom

Vyberáme rozťahovací gauč s úložným priestorom

Potrebujete miesto navyše? Rozkladacia sedačka je praktický kus nábytku, ktorý poskytne dostatok priestoru pre rodinu alebo nečakaných hostí. Skvelou voľbou je i do malých obývačiek, kde vám pomôže maximalizovať obytný priestor. 

Sedacia súprava s kreslom a taburetom

Sedacia súprava s kreslom a taburetom

Kreslo a taburet zjednotia vzhľad vašej sedacej súpravy a dodajú miestnosti charakter. Zároveň získate ďalšie miesto na sedenie, ktoré môžete presúvať podľa potreby. Inšpirujte sa našim výberom sedačiek s kreslom a taburetom a možno medzi nimi nájdete tú vašu vysnívanú. 

Škandinávsky štýl bývania

Škandinávsky štýl bývania

Škandinávsky štýl bývania je funkčný, estetický a upokojujúci. Do priestoru prináša príjemnú atmosféru a nádych prírody. Poďme sa spolu pozrieť, prečo je severský štýl taký populárny a čo ho charakterizuje.

Tipy, ako zariadiť obývaciu izbu

Tipy, ako zariadiť obývaciu izbu

Ak plánujete zariadiť obývačku, alebo chcete len vylepšiť jej dizajn, inšpirácií je naozaj veľa. Stačí len trocha plánovania a kreativity a môžete si doma vytvoriť nielen štýlový a pohodlný priestor, ale zároveň miesto, kde si dokonale oddýchnete a načerpáte novú energiu. 

Žltá sedačka rozžiari obývačku

Žltá sedačka rozžiari obývačku

Žltá sedačka prinesie do interiéru kúsok slnka a pulzujúcej energie. Na prvý pohľad sa môže zdať žltý gauč ako odvážna voľba, ak ho však dokážete správne skombinovať, výsledok vás milo prekvapí. 

Prenste si kúsok prírody do vašej obývačky

Prenste si kúsok prírody do vašej obývačky

Najnovšie trendy interiérového dizajnu sa točia okolo prírodných prvkov a prepájaniu sveta vonku s tým, ktorý máme vo vnútri. Pokiaľ chcete urobiť malé zmeny vo svojom priestore, alebo zariaďujete od základov, tohtoročné prírodné trendy sú skutočne inšpiratívne. 

Ako si vybrať dokonalý gauč

Ako si vybrať dokonalý gauč

Gauč, pohovka, sedačka, nech už tento kus nábytku nazývate akokoľvek, iste sa zhodnemena tom, že je srdcom každej domácnosti. Výber tej správnej a kvalitnej pohovky nie je jednoduchý. Prinášame vám pár tipov, ktoré vám pri kúpe sedačky môžu pomôcť. 

Moderný organický štýl bývania: Spojenie prírody a luxusu

Moderný organický štýl bývania: Spojenie prírody a luxusu

Zariaďte si obývačku podľa najnovších trendov. Interiérovému dizajnu v súčasnosti kraľuje moderný organický štýl bývania. Či už chcete robiť malé zmeny, alebo prerobiť celý interiér, pomocou tohto štýlu dosiahnete nadčasový vzhľad a prívetivú atmosféru domova. 

Nevedomé vplyvy interiéru

Nevedomé vplyvy interiéru

Prostredie, v ktorom sa nachádzame, má bezprostredný vplyv na naše správanie, náladu a tiež psychiku. Preto je dôležité vytvoriť si domov, v ktorom budeme prosperovať a cítiť sa príjemne. 

Veľké sedačky do veľkých priestorov

Veľké sedačky do veľkých priestorov

Veľká sedačka sa stane stredobodom vášho domova a zaujme na prvý pohľad. Vyberte si z našej ponuky veľkých sedačiek, ktoré predstavujú dokonalé spojenie štýlu a pohodlia. Vďaka veľkému množstvu farebných možností a materiálov si sedačku môžete prispôsobiť na mieru presne podľa vašich predstáv. 

Oživte vašu obývaču zelenou sedačkou

Oživte vašu obývaču zelenou sedačkou

Zelená farba je symbolom obnovy, života a harmónie. A práve teraz je ten správny čas priniesť kúsok tejto energie aj do vašej obývačky. Pýtate sa ako? Stavte na zelenú sedačku, ktorá je odvážna, jedinečná a chic a dodá vášmu domovu nádych prírody. 

Nadčasové sedačky, do ktorých sa oplatí investovať

Nadčasové sedačky, do ktorých sa oplatí investovať

Kúpa sedačky je investíciou do budúcna. Vyberajte preto takú, ktorá je v nadčasovom štýle a vydrží vám dlho. Inšpirujte sa našim výberom sedačiek MILENIUM, ktoré dokonale zapadnú do vašej obývačky a navyše obstoja skúšku časom. 

Optimalizujte priestor v malej obývačke

Optimalizujte priestor v malej obývačke

Obývačka je srdcom každem domácnosti. Dokonalým miestom na relax i zábavu. Avšak nie každý má možnosť disponovať veľkou obývacou izbou. V takom prípade je dôležité optimalizovať priestor, aby ste z neho vyťažili čo najviac. V nasledujúcich riadkoch vám poradíme, ako získať viac miesta v malej obývačke. 

Objavte sedačky do L z ponuky MILENIUM

Objavte sedačky do L z ponuky MILENIUM

Sedacie súpravy do L sa v posledných rokoch stali neoddeliteľnou súčasťou moderných interiérov. Vďaka svojmu štýlovému vzhľadu, praktickosti a všestrannosti vám pomôžu vytvoriť dokonalý priestor. Pozrite si s nami sedačky do L z našej ponuky, ktoré sú ideálne do väčších i menších obývačiek. 

Sedačky MILENIUM na výstave Nábytok a bývanie | Gardenia 2023

Sedačky MILENIUM na výstave Nábytok a bývanie | Gardenia 2023

Už tento týždeň nás nájdete v pavilóne M5 na 31. ročníku medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry. Rokmi a kvalitou overený medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie vám spolu s výstavou Gardenia 26. – 30. apríla 2023 prinesie množstvo inšpirácie ako si vkusne zariadiť dom, byt aj záhradu.

V dňoch 24.4.-30.4.23 si môžete v našich showroomoch uplatniť až 40% zľavu na všetky nové objednávky sedacích súprav. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Béžová sedačka v obývačke. Elegantná, prívetivá a moderná

Béžová sedačka v obývačke. Elegantná, prívetivá a moderná

Hľadáte nápad, ako oživiť svoj interiér a zároveň vytvoriť príjemnú a útulnú atmosféru? Béžová sedačka je tou správnou voľbou! Pozrite sa spolu s nami, ako môžete túto neutrálnu a príťažlivú farbu zakomponovať do svojej obývačky a vytvoriť tak dokonalú kombináciu krásy a funkčnosti.

Teplý minimalizmus: Nový trend v bývaní

Teplý minimalizmus: Nový trend v bývaní

V posledných rokoch sme svedkami stále väčšej obľuby konceptu minimalizmu v oblasti bývania. V súčasnosti sa však minimalistický prístup začína meniť a objavuje sa nový trend - teplý minimalizmus. Táto estetika spája tradičný minimalizmus s pohodlím a útulnosťou, čím vytvára harmonický priestor, kde sa ľudia môžu cítiť uvoľnene a šťastne.

Moderný dizajn, organické tvary, dokonalé zaoblenie. Taká je nová sedačka BONNY

Moderný dizajn, organické tvary, dokonalé zaoblenie. Taká je nová sedačka BONNY

V nadčasovom duchu sa nesie aj ďalšia z našich noviniek, sedacia súprava BONNY. Navrhnutá tak, aby do vašich domov priniesla modernú eleganciu a skutočný pocit pohodlia. 

<123...8>